Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Renovació parc infantil Joan Carles IDurant tot aquest mes de juliol s’estan desenvolupant les obres de renovació del parc infantil ubicat al passeig Joan Carles I. Les feines han estat adjudicades a l’empresa Juegos Kompan S.A. per un import de 110.779,95 euros –recordem que el pressupost base de licitació era de 123.996,94 euros- i està previst que finalitzin el pròxim dia 4 d’agost.

Les obres que s’estan desenvolupant comportaran una renovació total d’aquest parc infantil, amb l’ampliació de les zones de joc, la instal·lació de més de 15 nous elements del parc i la dotació de paviment continu de seguretat. Així, la zona per a infants d’1 a 4 anys passarà de 163 a 223 metres quadrats, amb una delimitació específica d’aquest espai i la substitució de tot el formigó per un paviment continu de seguretat. La zona de 4 a 12 anys s’ampliarà de 163 a 197 metres quadrats, s’instal·laran nous jocs i paviment de seguretat. En total s’instal·laran més d’una quinzena d’elements al parc, entre les quals s’inclou una tirolina. A més, es mantindran els elements de joc que ja es troben en bon estat, com és el cas del gronxador per a persones amb discapacitat.


“Aquesta actuació és una més dins el Pla de millora i creació de nous espais infantils a tots els barris de la ciutat” ha explicat la regidora d’Urbanisme, Vies Públiques i Esports, Elena López, qui ha senyalat que “s’està donant continuïtat a una planificació que ja vam començar a executar durant la legislatura passada”.

De la mateixa manera que es va fer amb el disseny del Parc de s’Illa, ubicat al barri de Can Misses, els elements del nou parc de Joan Carles I s’han escollit comptant mitjançant un procés participatiu, en aquest cas amb els escolars del CEIP Sa Blanca Dona.

Enllaç a: 
· Tall de veu de la regidora d’Urbanisme, Vies Públiques i Esports, Elena López

Imatges del projecte:
Renovació parc infantil Joan Carles I