Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Nacional i Policia Local en imatge d'arxiuLa Policia Local d'Eivissa juntament amb la Policia Nacional ha realitzat, durant la matinada de dissabte a diumenge, dos controls i intervenció en matèria de trànsit i seguretat. Aquests controls conjunts es realitzen durant els mesos d'estiu, dins del pla dissenyat en la Comissió de Seguretat Ciutadana del municipi. 

Els controls varen tenir lloc a l'avinguda de Santa Eulària i l'avinguda de Pere Matutes Noguera i han donat el següent resultat: el Cos Nacional de Policia ha detingut a dues persones per delictes contra la salut pública, dels quals un d'ells ha estat per tràfic de substàncies estupefaents amb confiscació de diverses substàncies. L'altra persona ha estat detinguda per conduir sota la influència d'estupefaents o psicotròpiques, i llançar un resultat positiu en 5 classes de substàncies estupefaents en el control que se li va realitzar per part de la Policia Local. Aquest era conductor d'un vehicle de servei públic de taxi. 

Els agents de la Policia Nacional van realitzar 15 actes per infraccions a la llei 4/15, amb les mateixes actes d'aprehensió per tinença de substàncies estupefaents mentre que la Policia Local va fer 12 proves de drogues a conductors de vehicles, amb resultat positiu.

En total, es van formular 14 denúncies per infraccions a la Llei de Seguretat Viària i 5 retirades de vehicles pel servei de grua.