Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres cruïllaTambé s'ha enllesteix la reorganització de l’entrada a l’aparcament de Cas Dominguets.

La regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa enllesteix aquest mati les obres de millora de la cruïlla i rodona ubicada a l’entrada de l’aparcament de Cas Dominguets, situat al costat de GESA.
Les feines han consistit en la reorganització de la sortida d’aquest aparcament amb la construcció d’illetes, limitadors de velocitat (lloms d’ase), nova senyalització i adequació de l’entrada i sortida direcció Puig d'en Valls, polígon de cana Laudis i carretera de Sant Antoni.

A aquest espai s’enregistraven maniobres indegudes per part dels conductors que, a la sortida de l’aparcament i especialment en direcció a la carretera de Sant Antoni, incomplien els senyals de trànsit.
També s’ha millorar la senyalització horitzontal i vertical, en aquest tram, de l’accés al pas de vianants dels centres escolars de Sa Blanca Dona.

Per altra banda, també s’han instal·lat limitadors de velocitat a diferents carrers de platja d'en Bossa i Illa Plana a petició del veïnat que havia fet arribar la seva preocupació per les velocitats d'alguns conductors a aquests barris.