Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contrl de trànsitUs informem de les actuacions que ha realitzat la Policia local d'Eivissa aquest cap de setmana:

La Policia Local d'Eivissa, juntament amb la Policia Nacional, ha realitzat un control conjunt de trànsit, durant la nit del 5 al 6 de juliol, a l'avinguda Pere Matutes Noguera i avinguda de Santa Eulària.
Els resultats d'aquest control han estat 3 denúncies per alcoholèmies positives i 9 proves de drogues positives.
S'interposen 10 denúncies per diferents infraccions de trànsit, es retiren 6 vehicles amb el servei de grua i s'aixequen 17 actes per la Llei 4/15 amb les respectives actes d'aprehensió per tinença d'estupefaents.

Contrl de trànsitPer altra banda, el servei nocturn de la Policia Local d'Eivissa també va atendre, durant la nit de dissabte 6 de juliol, l'incendi de dos vehicles al carrer Riu Tajo. Tot i pertànyer al terme municipal de Santa Eulària, la Policia Local es trobava a prop del lloc i actuà, conjuntament amb la unitat de Bombers d'Eivissa, mentre arribava la unitat de Santa Eulària.

L'incendi, que finalment va calcinar dos vehicles, va causar grans flames que es revifaven a causa de l'intens vent que s'enregistrava a aquella hora el que suposava un perill, ja que es trobava al costat d'una nau industrial. L'incendi va calcinar dos vehicles, una furgoneta de grans dimensions i un turisme. També s'enregistraren desperfectes a la paret contigua a la nau industrial.