Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut a un home, que respon a les inicials A.J de 25 anys per tinència d'estupefaents. En total se li ha intervingut 16 píndoles d'èxtasi i 16 caixes d'òxid nitrós (384 bombones de gas del riure) que es trobaven dins del seu vehicle.

El passat 27 de maig, el vehicle propietat del detingut, va ser retirat de la via pública per trobar-se mal estacionat. Des d'aquell moment i fins dia d'ahir, tot i rebre diverses trucades al dipòsit municipal de vehicles interessant-se per l'estat del vehicle, ningú acudia a retirar-lo. Aquests fets varen aixecar les sospites dels agents. Finalment ahir, a les 13.46 hores, l'ara detingut va acudir al dipòsit municipal de vehicles a retirar el cotxe i es va demanar la presència dels agents de la Policia Local per tal de registrar el vehicle on finalment es va trobar el material intervingut.

Les píndoles d'èxtasi es trobaven embolicades de manera individual. L'home detingut va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional on s'han obert les diligències i el vehicle ha quedat a disposició de la policia judicial.

Per altra banda, la Policia Local també ha detingut a un home que respon a les inicials W.J.H de 30 anys, per un intent d'atemptat contra l'autoritat. La detenció es va produir ahir a les 13.27 hores a l'avinguda Pere matutes Noguera.
Un agent de la Policia Local d'Eivissa observa com el vehicle del detingut surt d'un garatge traspassant la línia continua de la via i el semàfor en fase vermella
L'agent, que prestava servei amb motocicleta, inicia la persecució i aconsegueix detenir-ho a uns 200 metres i col·loca la moto davant del turisme. Quan li requereix la documentació per a procedir a denunciar-ho, aquest fa marxa enrere i es dóna a la fugida tenint l'agent que apartar-se per a evitar ser atropellat.
L'agent sol·licita suport i aconsegueixen detenir-ho en veure's obligat a parar en una retenció del trànsit. Es trasllada al detingut a la comissaria de la Policia Nacional i es realitzen diligències.