Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Detenció homeAquesta matinada, a les 3.50 hores a l’avinguda de Pere Matutes Noguera, la Policia Local d’Eivissa ha procedit a la detenció d’un home per un delicte contra la salut pública.

Els agents van observar com un home, que respon a les inicials A.R.D.N. de 22 anys, realitzava un intercanvi amb uns menors, els agents van procedir a l'escorcoll de l'individu, trobant-li ocult en diferents parts, diversos tipus de substàncies (marihuana i pastilles), així com diners fraccionats. Davant aquests fets els agents procedeixen a la seva detenció i trasllat, per a la realització de les pertinents diligències, a la Comissaria del Cos Nacional de Policia.

Que per part dels agents així mateix, es vetlla per la integritat dels menors, de 15 i 17 anys respectivament, custodiant-los fins a l'arribada al lloc dels seus pares, que es fan càrrec d'aquests.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa també s’han denunciat 8 autocaravanes per acampar dins la ciutat i s’ha retirat una més per estacionament continuat. Aquest tipus de vehicles poden estacionar a la via publica, sempre que ho facin correctament, però no està permès acampar en tot el municipi.