abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Actuacions policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut, aquest dissabte a les 19.40 hores, a un home que respon a les inicials D.E.F i nascut a l’any 1998, a la zona de l’skate parc de ses Figueretes per consum i possessió d’estupefaents. 

L’agent de la Unitat Policia Tutor que es trobava realitzant el seu servei pels espais de parcs infantils i juvenils de la zona observa que el ara detingut estava consumint estupefaents i emplenant petites borses de plàstic amb haixix. Se li va intervenir 4 bossetes que amb un total de 3.28 grams de marihuana i 7 bossetes amb un total d'11.83 grams de haixix, preparades per a la venda.

Per altra banda, amb col•laboració amb la Direcció General de Trànsit, la Policia Local d’Eivissa ha efectuat un control de trànsit el passat 9 de juny a la nit. S'ha controlat a un total de 86 conductors dels quals 13 han estat denunciats. 7 d'ells ho han estat per consum de substàncies estupefaents, 2 per positiu en alcoholèmia, 1 per mancança d'assegurança obligatòria de vehicles, 2 per circular sense cinturó de seguretat i un darrer per no dur la ITV reglamentària. D'altra banda, durant el mateix control s'han denunciat a dos taxistes per consum de substàncies estupefaents.

Un altra actuació realitzada durant aquest cap de setmana ha estat el desmantellament d’un assentament al final del carrer Ramón Muntaner on s’ha retirat a més una gran quantitat de fems de la zona.