Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté un conductor estranger amb el permís internacional falsificat que va atropellar un vianant a l’entrada d’una obra el passat 29 de maig.

La Policia Local d’Eivissa ha procedit a la detenció d’un individu que va atropellar un vianant amb el seu cotxe al carrer Músic Fermí Marí el passat 29 de maig. L’home va resultar ferit lleu. El vianant es va quedar aturat mirant el cartell d’una obra on volia entrar a demanar feina. Un Opel Astra conduit pel detingut va fer marxa enrere per estacionar al lloc reservat a l’obra sense veure la víctima, a qui va atropellar.

La Unitat d’Atestats es va desplaçar a l’obra per esclarir les causes de l’accident i en revisar la documentació del conductor, els agents es varen adonar que el conductor, M.M.D, de 58 anys, presentava un permís internacional que podria ser falsificat.

Per això es va demanar informació a les autoritats de Senegal, país que havia emès el permís, per tal que en certifiqués l’autenticitat. Els estaments oficials d’aquest país han confirmat recentment que es tractava d’un document falsificat.

Fruit d’aquestes averiguacions, avui mateix la Policia Local d’Eivissa ha procedit a l’arrest del conductor per un delicte de falsificació de documents públics.