Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocanLa Policia Local d’Eivissa deté un jove per un delicte de violència de gènere després d’agredir a la seua parella a l’habitatge on convivien davant dos testimonis.

La Policia Local d’Eivissa ha detingut un jove acusat d’un delicte de violència després que agredís a la seua parella a l’habitatge on convivien, un pis del carrer Andalusia d’Eivissa, una agressió presenciada per dos testimonis.
Els fets han ocorregut aquesta nit al voltant de les 4 de la passada matinada, quan s’ha rebut un avís per un possible cas de violència de gènere. Un cop al lloc dels fets, els agents trobaren a l’interior de l’habitatge dos persones que varen declarar haver presenciat com la parella es barallava i com finalment l’agressor arrossegava la víctima dels cabells.

Els policies trobaren l’home tancat al bany, mentre que la víctima estava a una habitació de l’habitatge. Els agents convidaren a sortir a l’agressor, que, sobre els fets ocorreguts, ha dit que ell mirava de defendre’s dels cops que li propinava la seua parella.

La víctima, per la seua banda, presentava rascades als braços i un ull inflat, fet pel qual s’ha procedit a la detenció de l’home i s’ha traslladat a tots dos al centre de salut de Vila pel seu reconeixement i posterior entrega a la Comissaria del Cos Nacional de Policia per a les pertinents diligències.