Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté un turista per violència de gènere després de que diverses persones presenciessin com agredia la seva parella al carrer.

Agents de la Policia Local d’Eivissa han detingut per violència de gènere un turista de 41 anys que s’allotjava a un hotel de la ciutat on va ser localitzat després que diverses persones haguessin presenciat com agredia a una dona, que va declarar als agents que era la seva parella.

Una patrulla que es trobava pel carrer del País Basc, passada la mitjanit d’ahir, va ser alertada per un ciutadà que circulava en moto de la comissió d’una agressió masclista que havia presenciat, en la que un home mirava d’obligar una dona a pujar-se a una motocicleta a l’avinguda de Pere Matutes, a l’encreuament amb el carrer de sa Gerreria.

Els agents es personaren al lloc dels fets on trobaren una dona ferida, sagnant pel nas i els llavis, amb algunes laceracions, en estat d’agitació i molt nerviosa, segons apreciaren.

Els diversos testimonis recollits pels agents descrigueren cóm la dona havia discutit amb un home, que la va acabar agredint mentre mirava d’obligar-la a pujar a la motocicleta d’on ella s’havia baixat prèviament. La dona va manifestar als policies que l’agressor era la seva parella i els agents es dirigiren a l’hotel on s’allotjava l’home per procedir a la seva detenció.