Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Medusa ArtL’alcalde d’Eivissa en funcions, Rafa Ruiz, acompanyat dels artistes Hosh i Suso 33, ha visitat l’escola de Sa Blanca Dona, en el marc de la segona edició del Medusa Art Festival que s’està duent a terme als col·legis públics de Portal Nou, Poeta Villangómez, Sa Blanca Dona i CEP Pitiüses. També hi participen els artistes Mono González, Tono Cruz, Move i Sebastián Gonzalez.

A l’escola de Sa Blanca Dona, han visitat el taller de serigrafia i els tres murals que s’han pintat a diferents parets del pati. Un d’aquests murals, realitzat per Suso33, representa les més de 30 nacionalitats que conviuen a aquesta escola.
L’alcalde d’Eivissa en funcions, Rafa Ruiz, ha dit que “som una ciutat que aposta per la cultura i l’art i el fet d’apropar-lo als centre educatius fa que crear una consciència de respecte i a treballar l’art urbà des de una manera responsable. Aquí a Sa Blanca Dona a més, es treballa la multiculturalitat que té l’illa”.

El projecte d’art participatiu Medusa Art Festival està desenvolupant un total de 4 murals, un d’ells al terra de les pistes i graderies del CEIP Poeta Villangómez, d’aproximadament 1.000 metres quadrats, un mosaic participatiu, tallers de serigrafia i una exposició individual de l’artista Mono González.

Per a l’artista Hosh, director artístic del projecte, “els infants aprenen a que per a fer qualsevol intervenció s’ha de tenir un projecte previ, uns coneixements i un respecte a la professió i a l’entorn”.