Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Veus JovesL’Ajuntament d’Eivissa organitza la IV Trobada de Veus Joves amb el Cor Juvenil del Patronat Municipal de Música en la que participen més de 280 joves que interpretaran temes del musical ‘Grease’ el divendres, 31 de maig, a la plaça Albert i Nieto.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través del Patronat Municipal de Música, organitza la IV Trobada de Veus Joves que se celebrarà aquest divendres, 31 de maig, a la plaça d’Albert i Nieto i en la que està confirmada la participació de més de 280 joves. Per aquesta edició de la trobada s’han escollit diversos temes del musical ‘Grease’, que s’han estat preparant amb els alumnes dels centres participants, amb la participació del Cor Juvenil del Patronat com a cor pilot. A més d’aquesta formació, hi haurà estudiants del IES Sa Colomina, Mestral, Ntra. Sra. de la Consolación, Sa Real, Blanca Dona i IES Algarb.

Des de la direcció del Cor Juvenil s’ha contactat amb els diversos instituts del municipi per oferir-los participar en un projecte que s’ha anat desenvolupant durant el curs. La feina per separat ha inclòs l’intercanvi de partitures i d’arxius midi amb els enregistraments de cada centre.

Els participants faran un assaig general demà entre les 11 i les 13 hores abans de l’actuació prevista, que donarà inicia a les 19.30 en aquesta mateixa ubicació.

El programa inclou els temes més coneguts del musical, com ‘Summer Nights’, ‘Greased lightnin’’ o ‘You’re the one that I want’, i s’ha seleccionat d’entre els joves participants als que faran el paper solista en algun dels temes seleccionats, que seran Jana Prats, alumna del IES Algarb, Laia Ventura, de Ntra. Sra. de la Consolación, Nerea Guasch, del IES Balàfia i membre del Cor Juvenil, i Álvaro Velázquez, del IES Sa Colomina.

La música en directe correrà al càrrec de Miguel San Miguel al piano, Andreu Coll a la bateria, Aaron Puentes al baix i Álvaro Boned al saxofò, en un espectacle sota la direcció de Lourdes Roig.