Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaSurt a licitació el contracte del Servei de Menjar a Domicili de l’Ajuntament d’Eivissa per a repartir fins a 55 menús diaris a persones amb alguna dificultat per a la seva autonomia.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert a licitació el Servei de Menjar a Domicili que proporciona l’àrea de promoció i atenció a la dependència i que permet repartir fins a un màxim de 55 menús diaris entre persones amb algun grau de dependència del municipi. Les empreses interessades en prestar aquest servei disposen fins al 6 de juny per a presentar les seves ofertes.

Amb aquest servei es vol incentivar l’envelliment saludable, facilitant una dieta saludable i variada als beneficiaris. Els menús permeten allargar la permanència a les seves llars d’aquestes persones, molt sovint d’edat avançada, que així eviten haver d’ingressar en una residència.

Amb aquest recurs, se’ls garanteix un control i seguiment més proper a la vegada que es vetlla pel manteniment de la seva salut, oferint i disposant d’un recurs nutricional a domicili amb totes les garanties alimentàries i saludables per seguir treballant pel manteniment de l’autonomia personal. 

Aquest contracte surt a licitació per un import anual de 154.577 euros, IVA inclòs, i una durada de dos anys, amb la possibilitat de pròrroga de dos anys -mitjançant dues pròrrogues d’un any- fins a un valor estimat de 562.834 euros sense IVA.

Enllaç a:
· Perfil del Contractant