Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni PIMEEFL'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de la Petita Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, Alfonso Rojo, acompanyats de la regidora de Comerç, Glòria Corral, i del tècnic de Comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, han signat el conveni de col·laboració per a impulsar i dinamitzar l’activitat comercial del municipi amb la creació d’una targeta de fidelització per al petit comerç. 

El conveni preveu l’aportació per part de l’Ajuntament d’Eivissa de 10.000 euros per a la creació de la targeta de fidelització comercial. Els objectius de la targeta de fidelització és fonamentalment la creació d’una xarxa de comerços adherits al projecte per tal que les persones que comprin, obtinguin descomptes, coneguin les promocions i disposin de les informacions de campanyes anuals per dates assenyalades.

D’aquesta manera es dissenyen i desenvolupen noves fórmules per la revitalització i enfortiment del teixit comercial. Els usuaris de la targeta de fidelització obtindran descomptes en euros i aniran acumulant-los per properes compres a qualsevol dels comerços adherits a la targeta. A més cada comerç adherit pot marcar el descompte, que anirà del 3% al 5%.