Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident grua i busTres persones resulten ferides lleus en la topada d’un autobús amb una grua registrada el dimarts a la sortida de la rotonda del port cap a l’avinguda 8 d’Agost.

Tres persones varen resultar ferides de caràcter lleu en un accident de trànsit ocorregut el dimarts, a les 15 hores en topar un autobús amb el braç telescòpic d’una grua amb plataforma registrat a la incorporació a l’avinguda 8 d’Agost des de la rotonda del port d’Eivissa. Les tres persones ferides viatjaven al transport públic, al que se li varen trencar els vidres de quatre de les finestres posteriors.

Segons ha informat la Policia Local d’Eivissa, la grua es trobava fent unes feines de neteja de la façana de l’edifici on estava ubicada, tallant el carril dret de circulació, situació que estava degudament autoritzada i comptava amb la senyalització corresponent.

L’autobús va prendre l’accès a l’avinguda amb l’ajut de l’operari que es trobava senyalitzant la presència de la grua i auxiliant el trànsit al carril tallat, però es va tancar en excés en agafar la corba i va topar de forma lateral amb la màquina, francturant-se quatre de les llunes posteriors del vehicle.

Els vidres fruit de la rotura varen caure a l’interior de l’autobús, causant ferides lleus a tres dels passatgers.