Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localAquest matí s'ha produït un incendi fortuït en el qual s'han vist afectats dos vehicles. A l'incendi, ocorregut al carrer de Bartomeu Rosselló Sala, al voltant de les 7 hores del matí, no hi ha hagut ferits, tot i que els dos vehicles han resultat destruïts per les flames. Es tracta d'un vehicle Renault Kadjar, propietat de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i un Seat Alhambra propietat d'una empresa de lloguer, on s'ha iniciat el foc que s'ha estès ràpidament a l'altre vehicle.

Segons les manifestacions dels agents intervinents, el cotxe que de manera fortuïta ha causat l'incendi, ha accedit al carrer Bartomeu Roselló Sala procedent de la E20 i no desde la benzinera, tal i com s'havia informat anteriorment.

També, i segons aquestes primeres manifestacions, sembla que el vehicle causant de l'incendi, estava donant algun problema tècnic al seu conductor amb un inici de foc als baixos del cotxe, motiu pel qual ha decidit entrar al carrer abandonant la E20 i estacionar el cotxe, produint-se l'incedi total que ha afectat a un segon vehicle.
Així i tot, l'informe policial definitiu encara no está acabat, pendent de les manifestacions del conductor del cotxe de lloguer.

El fet que el vehicle de lloguer estigués amb el dipòsit ple ha complicat aquesta feina i el foc s'ha estès al cotxe més proper, el tot terreny estacionat sense ningú al seu interior en aquell moment, sense que poguessin fer res per impedir-ho.
Els Bombers d'Eivissa han acudit al lloc de l'incendi sufocant les flames i refrescant la zona.