Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Convenis esportiusL’Ajuntament d’Eivissa signa tres convenis de col·laboració amb entitats esportives, amb una aportació de 70.000 euros, per a la promoció de diferents proves esportives al municipi.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i els representants de les entitats esportives Half Triathlón, Club d’Atletisme Pitiús i Club Ciclista San Antonio, han signat els convenis de col·laboració amb l’objectiu de col·laborar en la promoció de diferents proves esportives que es realitzen al municipi, la promoció d’esportistes i de la declaració d’Eivissa com a ciutat Patrimoni de la Humanitat en les proves esportives.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha signat el conveni de col·laboració amb el president de l’Associació esportiva Half Triathlón, Jose Antonio Valencia, per valor de 25.000 euros per tal de promocionar l’organització d’esdeveniments esportius a la ciutat d’Eivissa i promocionar els atletes locals. Aquest conveni inclou la promoció de la Ibiza Media Marathón i el Campionat d’Espanya de Triatló de mitja distància.
El segon conveni signat ha estat amb el president del Club Ciclista San Antonio, Juan José Planells, per tal de col·laborar en la Volta ciclista a Eivissa en BTT i la Volta Cicloturística a Eivissa per valor de 20.000 euros.
El tercer conveni signat ha estat amb el president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig, per a la realització d’esdeveniments esportius amb un total de 25.000 euros. En concret el promocionen el Míting d’atletisme Toni Bonet i la Cursa Atlètica Popular Eivissa patrimoni de la Humanitat.