Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa arresta un home per violència masclista després que un grup de persones impedís que continués agredint a la seva víctima al carrer.

La Policia Local d’Eivissa ha denunciat un home de 44 anys per violència masclista per uns fets ocorreguts al carrer Bisbe Huix el passat divendres, 26 d’abril, quan va ser arrestat després d’agredir a la seva parella.
La centraleta del 092 de la Policia Local va rebre, al voltant de les 22.30 hores del divendres passat, diverses cridades de ciutadans que alertaven de una agressió al carrer que, a l’alçada del número 8, hi havia un home agredint una dona, a la que arrossegava pels cabells.

Els agents desplaçats al lloc dels fets varen trobar la parella voltada de quatre persones que intentaven interposar-se entre l’agressor i la seva víctima.

Després de recollir els diversos testimonis dels fets, els agents varen procedir a la detenció de l’agressor pel seu trasllat a les dependències del Cos Nacional de Policia per tal que es fessin càrrec de la denúncia.

D'altra banda, dos vianants resulten atropellats mentre creuaven un pas zebra i un conductor és detingut en ser sorprès amb una motocicleta robada després de donar positiu per drogues.

La Policia Local d’Eivissa també ha intervingut en dos atropellaments de vianants enregistrats el passat cap de setmana, un dels quals va resultar en la dentenció del conductor implicat després que donés positiu en la prova d’alcohol.

El més recent dels fets es va produir al voltant de les 9 hores del 27 d’abril, quan una dona de 26 anys va resultar ferina amb una forta contusió a una cama després de ser atropellada per una conductora de 56 anys mentre creuava per un pas de vianants a l’avinguda de Pere Matutes Noguera amb el carrer de la sindicalista Margalida Roig.

La víctima, que practicava esport quan varen passar els fets, va ser traslladada a la policlínica de Ntra. Señora del Rosario. La conductora del turisme va declarar als agents actuants que no s’havia adonat de la presència de la jove atropellada.

Un dia abans, el divendres 26 d’abril a les 20 hores, un altre vianant de 30 anys va resultar ferit amb un traumatisme al cap, braços i cames després de ser embestit per un cotxe conduit per un home de 44 anys mentre creuava l’avinguda del 8 d’Agost a l’alçada del número 7.

Es dóna la circumstància que la víctima va travessar l’avinguda fora del pas de vianants situat a pocs metres del lloc de l’atropellament. El conductor, en ser sotmès a les proves d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,44 mg/l, fet pel qual va ser detingut.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha detingut el pilot d’una motocicleta que va donar positiu en drogues després de verificar amb la matrícula del vehicle, un scooter Kimco, que aquesta havia estat robada. En ser sotmès al drogotest, el motorista va donar positiu en cocaïna i amfetamines.

Per aquests fets l’home, de 50 anys, va estar traslladat a dependències del Cos Nacional de Policia.

La mateixa matinada del 27 d’abril, es varen detectar tres conductors que donaren positiu per drogues, de 26, 29 i 42 anys, a més d’un altre de 25 anys que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia. Tots ells varen ser denunciats administrativament en un control efectuat entre les 3 i les 5 de la matinada.