Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim MarObert el període d’inscripció per al IV Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum, que se celebrarà a la plaça des Martell el proper 4 de maig, en el marc d’una nova edició del Feim Barri Feim Mar. 

Ja és oberta la inscripció per al IV Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum, que es celebrarà el proper dissabte, 4 de maig, coincidint amb la pròxima edició del Feim Barri Feim Mar. En aquest concurs els participants han de presentar una elaboració on les varietats que pesca la flota eivissenca, que han de comptar amb l’etiqueta de Peix Nostrum, que n’avala l’origen local, han de ser les protagonistes.

Junt amb el popular cereal, present a moltes receptes tradicionals, en el que ja és una cita consolidada per a molts dels participants, que en cada edició han superat la dotzena de colles, amb més de 250 persones sumant totes les participants.

Tots els participants inscrits podran començar a preparar les seves receptes a partir de les 12 del migdia a l’espai reservat per a cada colla a la plaça des Martell.

El concurs, que organitza l’Ajuntament d’Eivissa, compta amb la col·laboració del Ports de Balears, Peix Nostrum, les confraries de pescadors d’Eivissa i de Sant Antoni, el Club Náutico Ibiza, Ibiza Magna i Sovren.
Inscripcions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..