Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carroll DunhamEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa exposa des d’avui amb una peça de l’artista Carroll Dunham, cedida durant un any per la col·lecció Lune Rouge de Guy Laliberté.

Carrol Dunham, és un pintor nord-americà que és conegut pel seu interès per explorar la relació entre l’abstracció i la figuració i els seus treballs es mouen en aquests àmbits i fins i tot el graffiti, el pop o els dibuixos animats.

La directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz, ha agraït a la col·lecció Guy Laliberté i als seus gestors la col·laboració que mantenen amb el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa des de fa quatre anys, en un diàleg de col·leccions privades amb una finalitat pública i amb projectes que son de diferent indole però que comparteixen objectius.
Per a la directora del Museu d’Art Contemporani, Elena Ruiz, amb la peça de Carrol Dunham que estarà exposada al MACE i la seva interacció amb la resta de la col·lecció del museu es demostra que “l’art és útil en moltes ocasions per a conjurar les pors o conviure amb la incertesa”.

La col·laboració del MACE amb Guy Laliberté va començar ara fa quatre anys amb l’obra de l’artista Abraham Cruz Villegas, posteriorment va ser exposada l’obra de Jim Hodges, es continuà amb Jimmie Durham i avui s’ha presentat la peça de Carrol Dunham que es mantindrà exposada a la sala -1 del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

Per la seva banda, Javier Aparicio, en representació de Lune Rouge, ha destacat la importància de la col·laboració amb el MACE amb el que “s’ha trobat un punt interessant de convergència entre la col·lecció del museu i la de Lune Rouge”. Per a Aparicio, un dels objectius d’haver fet pública la col·lecció de Guy LaLiberté ha estat “portar l’art contemporani internacional a l’illa d’Eivissa i ser un referent. Que a Eivissa es pugui vorer art que s’exposa arreu del mon i que la gent el senti seu”.