Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d’Eivissa ha intervingut en un accident de trànsit, ocorregut a les 3.26 hores d’aquesta matinada, després de rebre una trucada a la comissaria de la Policia Local informant de la perillositat que implicava l’incendi d’un vehicle que es trobava a l’avinguda E-10, rodona de Can Misses. La Policia Local es desplaça fins al lloc del succés, acordona la zona i comença a realitzar labors d’extinció fins a l’arribada de la dotació dels Bombers d’Eivissa que finalitzen l’extinció completa de l’incendi.

Els agents, posteriorment comproven que es tracta d’un accident de circulació, amb tres vehicles implicats, dos es trobaven degudament estacionats i el tercer vehicle havia impactat contra ells. Com a conseqüència de l’impacte, s’havia produït un incendi a la part davantera del vehicle. La Policia Local comprova que el conductor del vehicle que ha col·lidit, un home que respon a les inicials, V.F.P, de 55 anys, dona com a resultat a la prova d’alcoholèmia 0’57 mg/l i 0’63 mg/l. La Policia Local inicia les diligències judicials.

Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa també ha actuat en quatre accidents més ocorreguts durant la matinada de divendres a dissabte.

El primer fet ocorria a les 21.45 del divendres, quan es rep una trucada a la comissaria de la Policia Local informant que un home, que respon a les inicials D.R.S.R, ha alterat l’ordre públic a un establiment al carrer Astúries i que, trobant-se sota els efectes de l’alcohol, havia agafat el seu vehicle, sent un perill per a la resta d’usuaris de la via. La Policia Local l’intercepta, i el conductor es nega a fer-se la prova d’alcoholèmia. La Policia inicia les diligències judicials.

Posteriorment, a les 02.10 hores de la matinada de divendres, es rep una trucada de la dotació de la Policia Nacional, informant que un vehicle està realitzant una conducció temerària, circulant a gran velocitat per l’Avinguda d’Espanya. La Policia Local intercepta a l’home, que respon a les inicials W.I.G A de 34 anys i se li practica la prova d’alcoholèmia, que dona com a resultat 0’65 mg/l en la primera i 0’74 mg/l en la segona. Policia Local realitza les diligències judicials.

A les 04:07 hores s’intervé en un accident de circulació amb resultat d’un ferit que és traslladat a l’Hospital de Can Misses amb ferides de diferent consideració on també s’han produït danys materials al vehicle. La prova d’alcoholèmia practicada al conductor del vehicle, que respon a les inicials W.V.M i de 22 anys, dona com a resultat 1’19 mg/l. La Policia Local realitza diligències judicials.

A les 05:15 hores, s’intervé en un altre accident de trànsit a l’avinguda d’Isidor Macabich, a l’alçada de l’encreuament amb carrer Abad i LaSierra, amb resultat de danys materials. El conductor, que respon a les inicials Y. D. S. de 35 anys, dona com a resultat en la prova d’alcoholèmia 0’79 mg/l i 0’85 mg/l en la segona. La Policia Local realitza diligències judicials.