Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signat nou pacte funcionariatEl nou pacte de funcionaris preveu importants millores laborals i socials.

El document, signat aquest matí per l'Ajuntament d'Eivissa i els sindicats CSIF, SPPM, UGT i CCOO, compta amb importants millores per al cos funcionariat de l'Ajuntament d'Eivissa i significa una millora de les condicions laborals i socials del personal funcionariat de l'Ajuntament d'Eivissa. Entre les millores, en destaquen la recuperació del complement de la productivitat que havia estat congelada per ordre del govern estatal anterior i la pujada de l'IPC dels anys en què havia estat prorrogat l'anterior pacte funcionarial, l'any 2012 i l'establiment de la jornada laboral en 35 hores, entre d'altres.

El pacte de funcionaris suposa també importants millores de caràcter social, com ara ajudes d'accés escolar per als fills i filles del cos funcionariat, ajudes de dependència i millores sanitàries.

El document del pacte de funcionaris ha estat signat per unanimitat per tots els sindicats amb representació al cos funcionariat, després d'haver estat 10 anys sense haver-se actualitzat les condicions laborals des de 2008.

El document del pacte de funcionaris es portarà a aprovació al ple municipal i posteriorment es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears, moment en què entrarà en vigor.

Actualment, l'Ajuntament d'Eivissa té un cos funcionarial de 300 persones, una vegada aprovat el document, es faran les modificacions necessàries perquè es pugui fer extensible a la resta de treballadors de l'Ajuntament d'Eivissa.