abril 18, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Si note hubiese conocidoA la venda les entrades per l’obra ‘Si no te hubiese conocido’, que posan en escena Marta Hazas i Unax Ugalde, sota la direcció de Sergi Belbel, el proper 4 de maig a Can Ventosa.

Us informam que ja estan a la venda a Can Ventosa les entrades de l'espectacle ‘Si no te hubiese conocido’, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Marta Hazas, Unax Ugalde, Óscar Jarque i Marta Santandreu, previst per dissabte dia 4 de maig a les 21 hores.

Les nostres vides estan predeterminades per un destí o som nosaltres els qui, amb les decisions que prenem, acabam definint la senda dels esdeveniments? Si poguéssim viatjar cap endarrere en el temps i modificar aquella opció triada, seríem els mateixos que en l’actualitat o aquestes altres eleccions ens haurien convertit en persones diferents? Existeix realment una realitat paral·lela per a cadascuna de les decisions que hem desestimat en la vida?

Eduardo, molt enamorat de la seua dona Elisa, provoca involuntàriament un conflicte. Òscar i Clara, els seus millors amics, intenten ajudar-lo infructuosament. Eduardo s’introdueix en un laberint de pensaments que aconsegueixen pervertir la data del temps. El seu objectiu és retrobar-se amb Elisa, en el passat, i evitar per tots els mitjans conèixer-la per, així, esborrar el present.

El preu és de 20 € venda anticipada i 22 € en taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades també es poden adquirir a través de la web www.eivissa.es