Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja de TalamancaL’Ajuntament d’Eivissa reobre al bany la platja de Talamanca després de la millora substancial dels indicadors de contaminació en les mostres d’ahir de l’aigua, que es troba de nou per sota dels paràmetres permesos.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha acordat reobrir al bany la part de la platja de Talamanca que romania tancada des d’ahir després de la substancial millora detectada, que de nou es troba dintre els paràmetres permesos, en les anàlisis les últimes mostres d’aigua recollides ahir a la zona afectada, que s’han rebut aquest migdia.

Després de rebre els resultats s’ha comunicat a la Policia Local d’Eivissa la ordre de reapertura als banyistes de la part precintada ahir, després que les mostres de la jornada prèvia indiquessin una elevada presència d’E.coli a l’aigua d’una part de la badia. Aquesta mesura ja no es considera necessària un cop recuperada la bona qualitat de l’aigua a la badia.

De tota manera, i davant el vessament produït fa uns dies, l’Ajuntament d’Eivissa seguirà prenent mostres diàries de la qualitat de l’aigua per tal d’assegurar la seguretat dels usuaris.