Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ps ses FigueretesQueda obert el primer tram del passeig de ses Figueretes, una vegada s’ha acabat la part d’instal·lació de la pavimentació i el tram de la passarel·la de fusta.

L’obra continua i, en concret a aquest tram, encara queda pendent la instal·lació del mobiliari urbà, dels elements del parc infantil i l’enllumenat públic. Mentre s’acaba la instal·lació d’aquests elements, aquest tram disposarà d’una il·luminació provisional tot i que es podrà caminar per la zona. El tram obert al públic és el comprès entre els carrers Carles Román Ferrer i carrer Francesc i Pere Escanelles on es continua treballant així com a la resta del passeig que anirà obrint-se progressivament una vegada es vagi finalitzant la pavimentació del passeig.

En aquests moments està finalitzada l’obra de renovació de la xarxa de sanejament del passeig i l’eliminació de les plataformes de formigó existents i es continua amb l’obra que té previsió de finalització durant el mes de maig.

La reforma del passeig de ses Figueretes i la recuperació de la façana marítima sud de la costa del municipi d’Eivissa està finançada amb aportacions de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS) del Govern de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa i el propi Ajuntament d’Eivissa.

Illes Sostenibles