Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Promo Turisme a BilbaoLa ciutat d’Eivissa promociona el patrimoni i la cultura a Bilbao davant de 60 agents de viatge amb la campanya Redescobreix Eivissa.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme una campanya de promoció turística a Bilbao davant de 60 agencies de viatge, a través de Viajes Eroski. Sota el lema Redescobreix Eivissa i promocionant també la celebració del 20 aniversari d’Eivissa Patrimoni Mundial, l’objectiu de la campanya és atreure turisme nacional en temporada baixa, donades les connexions aèries directes entre Eivissa i Bilbao.

La campanya va començar ahir amb la presentació dels productes turístics que ofereix la ciutat durant la temporada baixa, activitats i l’oferta gastronòmica, cultura i patrimonial, a la sala Yimbi de Bilbao. Durant la trobada, també es va projectar el vídeo d’Eivissa Patrimoni Mundial realitzat per TVE en el que es promociona i explica la importància del patrimoni i els bens protegits. A la presentació hi han assistit més de 60 agencies de viatge i persones rellevants del mon de turisme als que posteriorment se’ls va oferir una degustació gastronòmica a càrrec del Restaurant sa Brisa.

El xef Gonzalo Aragüez va presentar una degustació de croquetes de bullit de peix, xurros farcits de sobrassada, hotdog de calamar i gamba eivissenca, tot acompanyat amb vins de la terra.

Posteriorment, la regidora de Turisme, Glòria Corral es va reunir amb diferents agents de viatge per tal de promocionar la destinació de la ciutat d’Eivissa.

L’Ajuntament d’Eivissa estarà avui present a la plaça Arriaga de Bilbao amb un punt d’informació turística i al llarg del matí s’oferirà una exhibició de ball pagès a càrrec de sa Colla de Sa Bodega.