Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Controls Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denúncia dos conductors després de donar positiu en la prova d’alcoholèmia i un tercer que havia consumit THC i cocaïna. A més ha obert actes a quatre vianants a ses Figueretes per consumir drogues.

La Policia Local d’Eivissa ha denunciat dos conductors després que donessin positiu en la prova d’alcohol durant un control de trànsit realitzat la passada nit durant el servei nocturn. A més, a un tercer conductor se li va detectar la presència de THC i cocaïna a l’organisme durant el mateix control, realitzat a la zona de l’avinguda de Bartomeu Roselló, a l’encreuament amb el port.

Els conductors denunciants per consum d’alcohol, de 45 i 42 anys, varen marcar 0,35 i 0,36 mg/l en un cas i 0,59 i 0,62 mg/l en l’altre, amb el que tots dos varen ser sancionats per via administrativa.

Els agents del servei nocturn de la Policia Local també varen identificar diverses persones durant un servei a peu per la zona de ses Figueretes. Fruit d’aquests controls es varen aixecar quatre actes per consum i tinença de substàncies estupefaents. Es varen requisar diverses bossetes amb el que sembla ser marihuana i dos paperines del que sembla ser cocaïna.