abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Convenis participacióAquest matí s’han signat els convenis de col·laboració del departament de Participació Ciutadana amb les associacions veïnals d’es Clot i sa Capelleta per tal que aquestes associacions disposin d’un local social durant el 2019.

L’alcalde d’Eivissa, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, ha signat amb el president de l’associació d’es Clot, José Manuel Pérez, per valor de 15.500 euros per a subvencionar el lloguer del local de l’associació.
D’altra banda, també s’ha signat el conveni de col·laboració amb el president l’associació de veïns de sa Capelleta, Miguel Ángel Cerdà, amb un total de 12.000 euros per tal de subvencionar les despeses derivades del lloguer del local.

D’altra banda, l’alcalde d’Eivissa, rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Cultura i patrimoni, Pep Tur, ha signat el conveni de col·laboració amb el president de l’Associació Agrupació Astronòmica d’Eivissa (AAE), José Luis Bofill, per a la gestió de l’Observatori Astronòmic de Puig des Molins, amb l’objecte de desenvolupar activitats de promoció, divulgació en temes d’astronomia. L’Ajuntament d’Eivissa aportarà a l’associació la quantitat de 20.000 euros per a les despeses derivades de la realització de les activitats del conveni.