Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ConvenisL’Ajuntament d’Eivissa signa els convenis de col·laboració amb les associacions veïnals des Pratet i ses Figueretes i la Plataforma Sociosanitària i la Confraria de Pescadors amb un total de 75.500 euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Carmen Boned, ha signat aquest matí els convenis de col·laboració amb les associacions veïnals dels barris de ses Figueretes i es Pratet i així com els convenis de col·laboració amb la Confraria de Pescadors d’Eivissa i la Plataforma Sociosanitària.

Pel que fa a la Plataforma Sociosanitària el conveni, signat amb el tresorer de l’associació José Agulla, contempla la col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa per a fer front a les despeses derivades del lloguer del seu local social amb un import de 24.500 euros. La Plataforma Sociosanitària és una entitat sense ànim de lucre que té per objecte ser un espai comú i punt de cooperació i solidaritat amb 17 associacions.

Pel que fa als convenis de col·laboració amb els entitats veïnals, l’Ajuntament d’Eivissa hi col·labora en que les associacions disposin d’un local social per tal que les associacions disposin d’un espai on fomentar i organitzar actes de caràcter recreatiu i cultural.

D’aquesta manera, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha signat el conveni amb, Carmen Carcel, presidenta de l’Associació de veïns des Pratet, amb un pressupost de 14.000 euros per tal de fer front a les despeses del lloguer del local. Per altra banda, s’ha signat el conveni amb el president de l’Associació de veïns de ses Figueretes, Jose Juan Bonet, per valor de 27.000 euros per a fer front a les despeses del lloguer del local.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Turisme i Comerç, Glòria Corral, també ha signat el conveni de col·laboració, amb un total de 10.000 euros, amb Antonio Tur Serra, president de la confraria de Pescadors d’Eivissa pel desenvolupament promoció del sector pesquer com la participació en la Fira del Moll i peix de Tardor, promoció del producte local i campanyes de promoció gastronòmica durant 2019.