Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Finalitzen obres torrent sa LlavaneraAquest cap de setmana ha quedat reobert al trànsit el tram del passeig Joan Carles I sobre el Torrent de sa Llavanera.

Amb el repintat de les marques vials, que s’han dut a terme aquest cap de setmana es dóna per finalitzada la feina de construcció del nou pont al passeig de Joan Carles I sobre el torrent de sa Llavanera. Aquestes feines, adjudicades a la UTE Copicsa i Construcciones Olives, han tingut un cost de 451.256 euros i s’han fet en dues fases. Les obres, que començaren a l’anterior semestre, amb la retirada de cablejat i canonades, posteriorment s’aturaren amb l’arribada de la temporada d’estiu, es reprengueren el passat octubre quan es va dur a terme la part més complicada de l’obra.

Aquesta etapa de l’obra, va consistir amb l’enderroc del vell pont, construït al 1968 i la construcció del nou. Aquesta decisió es va adoptar donat l’estat de deteriorament del viaducte, malmès pel pas del temps i agreujat per la salinitat de la zona.

Durant les feines, el trànsit s’ha desviat pel carrer de Jaume II mentre que els vianants han hagut de transitar per la zona de Marina Ibiza. En aquests moments, el pont i el trànsit a la zona ja s’ha restablert amb normalitat, una vegada han finalitzat les obres.