Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Focus IIEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa inaugura la segona edició del MACE Focus, on exposarà les adquisicions anuals per primera vegada amb materials arqueològics trobats durant les obres d’ampliació del museu.

El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa inaugura el proper 4 d’abril a les 20 hores la segona edició del MACE Focus, després de la primera que es va fer l’any passat, amb la finalitat de mostrar al públic les últimes adquisicions del museu. Com a novetat, en aquesta edició aquestes incorporacions al fons del museu s’exposen junt amb alguns dels materials arqueològics trobats al solar on es va fer l’edifici annex del museu, a la gran ampliació feta entre 2007 i 2011.

La llista del MACE Focus II inclou també peces de José Carlos Bonet Vallribera, Erwin Broner, Will Faber, Susy Gómez, Hans Hinterreiter, Rainer Pfür, Rom Ero, Josep Vallribera, Edmund de Waal i Jean Willi.

Des de la direcció del Museu assenyalen que el que es busca amb aquesta mostra és donar a conèixer el seu projecte museològic amb la divulgació del creixement de les seves col·leccions. Aquesta vegada, també es vol posar en valor el jaciment arqueològic, que encara està en estudi, per situar la seva antiguitat i magnitud. Les troballes, a més, serviran per “donar una millor visió de l’art contemporani”, segons la directora del MACE, Elena Ruiz Sastre.

La relació de peces que s’exposaran abarca no només l’exposició de la Sala d’Armes, sinó que es vol convidar al públic a visitar tant la planta soterrada on es troba el jaciment i la Sala de Voltes, al nivell del terra, on està instal·lada l’obra de De Waal.