Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Requiem de Verdi170 músics per a iniciar la celebració del 25 aniversari del Cor Ciutat d’Eivissa en el concert Rèquiem de Verdi que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 7 d’abril a la Catedral d’Eivissa.

El Cor Ciutat d’Eivissa, la Capella Mallorquina i l’Orquestra Clàssica de Mallorca oferiran en concert el Rèquiem de Verdi el pròxim diumenge dia 7 d’abril a la Catedral d’Eivissa. Les formacions corals estaran acompanyades de solistes de primer nivell internacional. El concert Rèquiem de Verdi, que tindrà lloc en dues sessions, a les 12,30 hores i a les 18 hores, s’emmarca dins dels concerts de celebració del 25è aniversari del Cor Ciutat d’Eivissa. En aquesta ocasió, es comptarà amb la presència a Eivissa de solistes de primer nivell internacional com la soprano Carmen Solís, la mezzosoprano María Luisa Corbacho i el tenor Gustavo Peña i el baríton Armando Piña.

El Cor Ciutat d’Eivissa, que recentment ha estat guardonat amb el Premi Ramón Llull del Govern de les Illes Balears, estarà dirigit per Miguel San Miguel Fuster i la direcció artística i musical correrà a càrrec de José Maria Moreno Valiente, director de renom internacional.

El concert Rèquiem de Verdi comptarà amb la presència de més de 170 persones entre corals, músics i solistes del Cor Ciutat d’Eivissa, la Capella Mallorquina i l’Orquestra Clàssica de Mallorca.

Respecte a l’obra el Rèquiem, Verdi experimentà una profunda impressió després de la mort d’Alessandro Manzoni al 1873, i això el conduir a completar la Missa de Rèquiem que ja havia iniciat cinc anys abans, després de la mort de Rossini. Aquesta majestuosa obra fou estrenada a l’església de Sant Marc de Milà el 1874, i està considerada la més espectacular del compositor, amb un colpidor dramatisme i una expressivitat teatral aclaparadora.

L’entrada es gratuïta fins a completar aforament. La retirada de les entrades es pot fer a Can Ventosa, màxim 2 entrades per persones, al matí de 9.30 h a 13.30 h i a la tarda de 17.30 h a 20.30 h.

El concert Rèquiem de Verdi esta organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell insular. Hi col·laboren Capella Mallorquina, Fundació Baleària, Fundació Barceló, Fundació la Caixa, departament de Turisme del Consell Insular, l’Institut d’Estudis Baleàrics a través de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i el Bisbat d’Eivissa que ha cedit gratuïtament les instal·lacions per a dur a terme aquest concert.

Enllaç a:
· Programa de mà en pdf