Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recepcio estudiantsL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora d’Educació, Mariví Mengual, han rebut aquest mati als estudiants provinents de 4rt de l'ESO de l’IES Sa Colomina, juntament amb alumnes de Portugal, Letònia i Finlàndia que han visitat Eivissa a través del programa Erasmus +.

L’alumnat de sa Colomina, que ha estat treballant en la creació d’una guia turística de la ciutat d’Eivissa en la que han utilitzant les noves tecnologies, ha explicat el funcionament de l’aplicació turística. L’alumnat ha treballat la gastronomia, el patrimoni, rutes pel municipi i paisatges d’Eivissa.

En aquesta iniciativa hi participa l’alumnat de i els professors dels instituts de Vidigueira (Portugal), Kauhajoki (Finlandia), Sala (Letonia) i Eivissa.

L’alcalde ha destacat la gran feina que ha fet el professorat impulsant un projecte com aquest que ha permès la col·laboració i el coneixement d’altres cultures, gràcies a Erasmus+, als joves eivissencs i que visitin altres països i coneguin les seves cultures. Així mateix ha estat una oportunitat per que joves d’altres països coneguin Eivissa pel seu patrimoni i naturalesa.