Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campus Paco RedondoEivissa acollirà el I Clínic, que comptarà amb el primer entrenador del Real Madrid de bàsquet, Pablo Laso, i el I Campus Sa Real Paco Redondo el proper juliol, patrocinats pel Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa.

El Pavelló Joan Pau II i el Poliesportiu des Pratet acolliran el I Clínic Bàsquet Sa Real, el 14 de juliol, i el I Campus Sa Real Paco Redondo, entre el 15 i el 19 de juliol. Al capdavant d’aquestes trobades estarà l’entrenador ajudant del Real Madrid de bàsquet i seleccionador nacional de la Sub20, mentre que està prevista la presència pel clínic del primer tècnic del club blanc, Pablo Laso. El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa aporta més de 5.000 euros, aproximadament un terç del pressupost, d’un esdeveniment que tindrà les inscripcions limitades a 60 persones “com a màxim”, ha dit Redondo en la presentació aquest matí del Campus que porta el seu nom.

Les inscripcions ja estan obertes pel campus, pensat per a esportistes des de la categoria de bàsquet mini fins a cadets (nascuts entre el 2001 i el 2008), tal com s’ha anunciat en la presentació, a la que han assistit també el president del CB Sa Real, Alberto Vide, el secretari del club, José Antonio Piqueras, i Félix Torres en representació de la Fundació Diocesana.

El dia abans del campus, el 14 de juliol, serà quan el primer entrenador del Madrid imparteixi part de la formació en el I Clínic Bàsquet Sa Real, orientada a potenciar l’aspecte ofensiu del joc dels participants, mentre que Redondo, ja aquest primer dia, s’ocuparà de formar els inscrits en qüestions defensives. Seran dos sessions d’hora i mitja de durada a càrrec dels tècnics del club blanc.

Pel campus, pròpiament, està previst que viatgi a Eivissa el preparador físic del Real Madrid, Juan Trapero, que farà la supervisió diària dels participants. A més, es comptarà amb 12 entrenadors per formar els participants en aspectes tècnics però també en la nutrició, l’entrenament invisibile’ i el ‘coaching’ dels joves basquetbolistes.

L’Ajuntament d’Eivissa col·labora amb aquest i altres clínics que tenen la missió “d’ajudar a que els esportistes eivissencs, sobre tot els més joves, tenguin l’oportunitat de seguir creixent en la seva disciplina”, com ha exposat el gerent del Patronat, Pepe Boned.

Redondo, per la seva banda, ha dit que la intenció dels organitzadors és la de mantenir una ràtio de “dos entrenadors per cada deu jugadors” per tal de garantir “la qualitat” de la formació que rebran. Així, espera que “el divendres seran millors jugadors del que eren el dilluns”, ha dit.

Piqueras i Boned han incidit en que aquest campus es pot complementar amb altres que se celebren en altres dates al municipi vinculats a l’esport de la cistella.