Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denúncia els quatre primers conductors sotmesos a les proves de detecció de drogues i alcohol en un control. Tots quatre varen donar positiu en tres substàncies estupefaents diferents i se’ls va retirar el cotxe. 

La Policia Local d’Eivissa ha interposat denúncia contra els quatre primers conductors als que ha sotmès aquesta passada matinada a una prova de detecció de consum de drogues i alcohol en un control rutinari realitzat a l’avinguda de Bartomeu de Rosselló al voltant de les dues.

Els denunciats, tots ells homes, han donat positiu en les tres mateixes substàncies estupefaents: meta-amfetamines, cocaïna i amfetamines. A més, tres d’ells superaven el nivell d’alcohol permès al volant, amb taxes que oscil·laven entre els 0,43 mg/l del que menys va marcar fins els 0,57 mg/l del que més presència d’alcohol tenia a l’organisme.

Tots els conductors hauran de fer front a una denúncia per circular després d’haver consumit drogues i a més tres d’ells també una altra per conduir sota els efectes de l’alcohol, tot i que ningun d’aquest arribava al resultat per sobre del qual s’obren diligències judicials.

En tots quatre casos, la Policia Local ha procedit a retirar els vehicles que conduïen al dipòsit municipal, entenent que ningun estava en condicions de portar el cotxe en condicions de seguretat.