Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim florsL’Ajuntament d’Eivissa organitza aquest proper dissabte, 23 de març, una nova edició de Feim Barri Feim Flors, amb el que es vol celebrar l’arribada de la primavera.

L’arribada de la primavera es celebra aquest proper dissabte, 23 de març, amb una nova edició del Feim Barri Feim Flors, el programa d’activitats i dinamització ciutadana que organitza la regidoria d’Igualdad i Participació de l’Ajuntament d’Eivissa, amb un programa d’activitats per a tot el dia al Mercat Vell, al barri de la Marina.

Per als més matiners, a partir de les 11 i fins a les 14 hores, s’ha previst una variada oferta de tallers per aprendre a elaborar flors amb cartró reciclat, amb papers de colors i goma EVA o amb retalls de tela, a més de maquillatge facial amb motius florals.

En el mateix horari, i de nou a la tarda entre les 17 i les 19 hores, els alumnes del Grau Mitjà de Floristeria del CEIP Can Marines oferiran una mostra dels seus treballs.

Durant tot el dia, es podran comprar flors a les parades disposades per aquest Feim Barri.

L’animació anirà a càrrec, al matí, dels The Gecko Baudits, amb una actuació d’una hora que arranca a les 11.30 hores al Mercat Vell, quan també es començarà la confecció d’un mandala floral.

A mig dia, la Colla de sa Bodega oferirà una exhibició de ball pagès, entre les 12.45 i les 13.15, i a les 13 hores serà el Muriel Grossman Quartet qui començarà a animar la festa floral amb el seu animat jazz. Els eivissencs arrels seran els últims en animar la tarda, a partir de les 18 hores, abans de la cloenda, prevista a les 19 hores.

Enllaç a:
· Programa Feim Barri, Feim Flors