Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa denúncia 18 persones per viatjar en cotxe sense posar-se el cinturó de seguretat en una campanya especial sobre l’ús de les mesures de retenció en la què s’han controlat més de 700 conductors i passatgers.

La Policia Local d’Eivissa ha detectat un total de 18 persones que no feien servir el cinturó de seguretat, tot i la obligació de fer-ho, mentre viatjaven el cotxe. Aquestes infraccions s’han detectat en el marc de la campanya especial de trànsit per controlar l’ús dels dispositius de seguretat homologada en els vehicles, desenvolupada entre els dies 11 i 17 de març i en la que ha participat el cos municipal d’Eivissa.

Val a dir que en aquesta campanya s’ha controlat l’ús adequat dels dispositius de retenció de 706 persones. No es va detectar cap infracció en l’ús de sistemes de retenció infantil, adaptats per a nens i nenes de fins a 1,35 centímetres d’alçada, en els onze vehicles on viatjaven infants durant la realització dels controls.

Dels casos denunciats, la majoria d’infraccions les varen cometre les persones que conduïen el vehicle, que varen ser sorpreses sense el cinturó de seguretat, amb 14 casos detectats.

En unes altres tres ocasions la persona que no portava el cinturó anava al seient davanter, l’anomenat del copilot, i una de les persones denunciades ocupava un seient del darrere del vehicle.