Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Poesia de MercatL’Ajuntament d’Eivissa celebra aquest dijous 21 de març el Dia Internacional de la Poesia amb l’acció cultural Poesia de Mercat. Quatre poetes recorreran les parades del Mercat Nou d’Eivissa recitant poemes.

Els poetes Ben Clark, Eva Tur, Bartomeu Ribas i Nora Albert portaran la seva obra i els seus poemes preferits el proper dijous 21 de març, al Mercat Nou, entre les 10 i les 13 hores, on celebraran amb els paradistes i clients el Dia de la Poesia en una acció cultural anomenada Poesia de Mercat i promoguda per la regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa.

Tots quatre poetes aniran visitant les distintes parades i passaran darrera de l’aparador per recitar alguns poemes de la seva obra o peces que hagin seleccionat d’altres poetes als clients mentre fan la seva compra. Els creadors regalaran còpies impreses d’alguns dels seus poemes “ perquè a més del cos, alimentin l’esperit després de comprar al Mercat Nou”, com ha comentat el regidor de Cultura d’Eivissa, Pep Tur.

La idea d’aquesta acció poètica, anomenada ‘Poesia de Mercat’ és portar la poesia a un lloc on ningú l’esperaria, per traslladar a la ciutadania el missatge que la bellesa i la creació es poden trobar per tot arreu i que no han de caure en el tòpic de que la poesia és un art només per a les elits intel·lectuals. Pep Tur ha insistit en que la idea motriu d’aquest Dia de la Poesia “diferent” és, finalment “mirar d’acostar la cultura a cada racó i reivindicar que el lloc de la poesia, com el de tot l’art, és al carrer amb els ciutadans”.

Poesia de Mercat