Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

HermanasJa estan a la venda en Can Ventosa i on line les entrades de l'espectacle de teatre "Hermanas" que tindrà lloc el dissabte dia 6 d’abril a les 21 hores a l’espai Cultural Can Ventosa.

Amb text i direcció de Pascal Rambert i les intèrprets Irene Escolar i Bàrbara Lennie, l’obra de teatre "Hermanas" és una història dura, un immens conflicte entre dues germanes. Un moment de retret i d'amor. Alguna cosa per a tota la vida entre dos éssers sortits del mateix cos però profundament dispars. Units. I, no obstant això, oposats. Una lluita a mort. Cos a cos. Aquestes germanes són les nostres germanes. Són la multitud que viu en cadascun de nosaltres. Aquesta multitud es diu: exigència, veritat, lluita.

Pascal Rambert escriu, per primera vegada, per a quatre cossos. Dos cossos d'actrius espanyoles, Bàrbara Lennie i Irene Escolar, i dos cossos d'actrius franceses, Audrey Bonnet i Marina Hands. Quatre cossos per a dos personatges femenins. Una versió a Madrid. Una versió a París. La mateixa història. El mateix text. Però pensat per a quatre energies.

El preu és de 20 € venda anticipada i 22 € en taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden comprar on line a través de la pàgina web www.eivissa.es.