Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del Pare 2019Més de 150 comerços del municipi d’Eivissa participen en la campanya de promoció del Dia del Pare, durant la que es sortejaran regals com sopars per a dues persones, aparells tecnològics, joies de disseny i lots de producte local.

Més de 150 comerços del municipi participen en la campanya especial de promoció que es posa en marxa aquests dies al municipi d’Eivissa amb motiu del Dia del Pare, que se celebra el proper dimarts, 19 de març. Aquesta campanya de dinamització del comerç local de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa es fa amb col·laboració del Consell d’Eivissa, Pimeef i les associacions de comerciants del municipi.

Els establiments participants estan identificats amb cartells que han estat dissenyats per una alumna de l’Escola d’Arts, Maria Iriarte, en la línia de col·laboració iniciada amb aquest centre formatiu, que ha elaborat els dissenys de tot l’any de les campanyes promocionals endegades per la regidoria de Comerç i Turisme.

Els comerços col·laboradors disposen d’un talonari de tiquets que han d’emplenar els clients per participar en el sorteig d’importants premis, als que podran optar tots els que comprin a les botigues adscrites fins al mateix 19 de març. Cada comerç ha de portar les seves butlletes al Viver d’Empreses abans de les 15 hores del dimecres 20 de març per tal que el dijous, 21 de març, es procedeixi al sorteig dels premis amb la presència de representants dels comerciants, Pimeef i la regidoria de Comerç.

Es sortejaran premis com sopars per a dues persones a restaurants de renom del municipi; auriculars sense fil de primeres marques; una microcadena de música; polseres de la nova col·lecció d’home d’Elisa Pomar; cistells de cafès, té, herbes autòctones i tasses de desdejuni.