Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivisa obertaArranca l’edició de primavera del programa Eivissa Oberta tot l’Any amb activitats tots els caps de setmana fins el 5 de maig a la platja de Talamanca i a la plaça des Martell

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat les activitats del proper trimestre del programa Eivissa Oberta tot l’Any, que comencen el proper dissabte, 16 de març, i fins el diumenge, 5 de maig. Aquest programa es desenvoluparà tant a la platja de Talamanca com a la plaça des Martell, on s’han traslladat part de les activitats amb motiu de la reforma del passeig de ses Figueretes.

A Talamanca, hi haurà tots els dissabtes s’oferirà la possibilitat de practicar el caiac i, els diumenges, també es podrà practicar l’stand-up paddle. A més d’esports aquàtics, tots els dissabtes hi haurà algun taller orientat als més petits. Per ordre, es podrà fer manualitats amb Hama Beads, es farà un taller de reciclatge, dibuixos amb kawaii, hi haurà una gimcana de pirates i corsaris, jocs amb paracaigudes, taller de pasqua i taller de mòbils amb motius marins per acabar, el 4 de maig, amb una gimcana aquàtica. Les activitats es faran dissabtes i diumenges de 10.30 a 14 hores.

Es Martell acollirà també part de les activitats dels dissabtes, amb classes d’escacs tots els dies de les 10.30 a les 13.30 hores i afroyin, disciplina que combina dansa i moviment, de les 12 a les 14 hores. Per aquest esport fa falta portar roba còmoda i beguda.

El fulletó s’ha editat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany. Per informar-se i reservar plaça s’ha de trucar al 971 39 92 32 o bé enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Enllaç a:
· Díptic Eivissa oberta