Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

VI Fira Estocs28 comerços participen a la sisena edició de la Fira d’Estocs d’Eivissa, que es celebra el pròxim diumenge 17 de març a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, on hi haurà animació per a tots els públics durant tota la jornada.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el Consell Insular i la PIMEEF, organitza la sisena edició Fira d’Estocs, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de març a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, en la que hi participen un total de 28 comerços del municipi. En aquesta ocasió s’han programat també degustacions i activitats d’animació per a tots els públics, per convidar a visitar aquesta trobada amb el comerç local.

Els 28 comerços participants mostraran als estands roba d’home i dona, material esportiu, calçat i complements, a més d’articles de regal, roba de la llar, roba de nens i productes a granel i ecològics. També tindrà un estand l’associació Qüestió de Música, amb material discogràfic de bandes de les illes, i la Fundació Deixalles, que vendrà roba de segona ma.

També hi haurà parades d’alimentació i beguda, que oferiran els seus productes de les 10 i les 19.30, entre les que no hi haurà alcohol en aplicació de l’ordenança municipal en un esdeveniment de marcat caràcter familiar.

A més d’articles a molt bon preu, per animar als visitants s’ha previst un programa d’actuacions que començarà amb la música cubana de Kandela Mi Son al migdia i seguirà, en la part musical, amb el Karaoke de Carlos Rojas, a les 17 hores, amb més de 3.000 cançons per a escollir.

A la carpa de l’Ajuntament hi haurà jocs infantils per als més petits durant el matí i a les 14 hores es farà una degustació de producte local, amb coques variades. Per la tarda, s’Espurna organitzarà jocs amb els infants i hi haurà un castell inflable.

La regidora de Comerç d’Eivissa, Gloria Corral, ha destacat, que es tracta “d’un esdeveniment consolidat en la dinamització del comerç local, no només per l’èxit de visitants que té edició rere edició, també per l’interès que tenen molts comerciants del municipi per ser-hi presents, així que pensem que és una bona iniciativa per ajudar els nostres botiguers”, ha dit.

A la presentació també han estat presents la vicepresidenta del Consell, Marta Díaz, que ha posat l’accent en el “paper dinamitzador” de la Fira d’Estocs a tota la zona del Bulevar d’Abel Matutes on té lloc.

Per la seva banda, Alfonso Rojo, president de Pimeef, ha confiat en que la jornada d’aquest diumenge serà “una festa per a tota la família” a la que ha convidat a participar “a tota la ciutadania”.