Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia de la donaEscriptores, il·lustradores i poetes participen en les segones jornades de Dones Escriptores, organitzades per a regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb la llibreria Sa Cultural, dins del programa del Dia de la Dona.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, en el marc de les activitats del Dia de la Dona, les segones jornades de Dones Escriptores que tindran lloc durant les properes setmanes, fins el dissabte 9 d’abril. Les jornades inclouen presentacions de llibres, contacontes, presentacions d’obra gràfica a càrrec d’il·lustradores i jornades poètiques. Les presentacions tindran lloc a la Biblioteca de Can Ventosa, a la llibreria sa Cultural col·laboradora de l’esdeveniment, i al Casal d’Igualtat.

Així, durant el mes de març tendran lloc les següents presentacions:

Aquest dimecres 13, la Biblioteca de Can Ventosa acull a les 19.30 hores la presentació de l’obra ‘Un mar violeta oscuro’, de Ayanta Barilli, obra finalista del premi Planeta 2018; dijous 14, a les 20 hores a Sa Cultural, presentació de l’obra ‘La hija del comunista’ de l’escriptora i periodista Aroa Moreno.

El divendres 15, tindrà lloc una jornada de Portes Obertes al Casal d’Igualtat, a partir de les 16.00 hores. A les 20.00 hores tindrà lloc la presentació de l’obra ‘Pelea como una chica’, de la periodista Sandra Sabatés, en la que rescata les vides de dones espanyoles del segle XX fins els nostres dies. L’obra està il·lustrada per Ana Juan, Premi Nacional d’Il·lustració al 2010.

El dissabte 16, la llibreria papereria Sa Cultural acull dues presentacions. A les 11.00 hores, contacontes infantil feminista a càrrec de Maritza Caballero i a les 19.00 hores, trobada poètica amb Cristina Falcón Maldonado, autora dels llibres "Borrar el paisaje" i "Memoria errante".

El programa Dones Escriptores continua la pròxima setmana:

Dijous 21 a les 20.00 hores es comptarà amb la il·lustradora i dibuixant Mamen Moreu, al Casal d’Igualtat; divendres 22 a les 20.00 hores a sa Cultural, l’escriptora Ana Ballabriga presentarà el seu llibre "Soy Rose Black", dissabte 23 a les 19.00 hores, la periodista i escriptora Marta Robles, presenta a les 19.00 hores al Casal d’Igualtat, la seua obra “La mala suerte”. 

Dijous dia 28 a les 19.00 hores, la jove il·lustradora eivissenca Maria Manonelles presentarà la seva obra gràfica ”Dormo molt”; divendres 29, a les 19.00 hores, al casal d’Igualtat, estarà Clara Castelloti, autora del llibre “Medicina energètica. Un viaje a las energias femeninas”; dissabte 30 a les 19.00 hores, l’escriptora i periodista Inma Chacón presenta la seva obra ‘Tierra sin Hombres’.

La darrer presentació tindrà lloc el dissabte 6 d’abril a les 11 hores a la llibreria Sa Cultural, amb la il·lustradora Nivola Uyá.