Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Deixalleria mòbilLa deixalleria mòbil té des d’avui una nova parada a Platja d’en Bossa, amb el que ja són cinc les que hi ha al municipi al llarg de la setmana per facilitar la recollida de residus no convencionals. 

Aquesta tarda es posa en marxa una nova parada de la deixalleria mòbil al municipi d’Eivissa, ubicada al barri de Platja d’en Bossa, al carrer de Blas Infante, situat al costat de la plaça on es situa l’Associació de Veïns. La deixalleria estarà allí tots els dilluns de les 15 a les 19 hores, a l’emplaçament delimitat per a l’estacionament habilitat per aquest vehicle.

Aquesta nova ubicació complementa les ja existents al municipi d’Eivissa Estirà allí tots els dilluns de 15.00 a 19.00h. Aquesta nova ubicació complementa les ja existents a la plaça d’Albert i Nieto, on s’estaciona la deixalleria tots els dimarts; a Can Cantó, els dimecres; al Parc de la Pau, els dijous, i al pàrquing de Cas Dominguets els dissabtes.

D'aquesta manera els veïns poden portar a la deixalleria mòbil, en una ubicació propera al seu domicili, petits electrodomèstics o residuos perillosos que no es poden deixar als contenidors directament.

Aquestes deixalleries mòbils formen part del servei que presta la mancomunitat de serveis dels municipis.