Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat a 8 conductors i ha immobilitzat quatre vehicles de gran tamany en el marc de l’operatiu especial de control de camions i autobusos realitzat la última setmana en coordinació amb la DGT. Dos dels transportistes donaren positiu en consum d’alcohol i uns altres dos en drogues.

La Policia Local d’Eivissa ha participat en la campanya de control de camions i autobusos coordinada per la DGT entre els dies 18 i 24 de febrer. En el marc d’aquest dispositiu, s’han controlat un total 202 vehicles dels que s’han derivat vuit sancions a conductors i la immobilització de quatre vehicles.

La principal infracció detectada va ser alguna deficiència en la documentació de la ITV que obligatòriament han de tenir al dia aquests vehicles, amb sis denúncies imposades per aquest motiu. Uns altres dos conductors varen ser denunciats per alguna deficiència en la pròpia documentació (que aquesta hagi caducat), tot i tenir la acreditació per conduir vehicles de transport públic i de mercaderies.

Pel que fa al consum de substàncies estupefaents, en el marc de la campanya es van detectar dos conductors sota els efectes de l’alcohol i uns altres dos que donaren positiu en el consum d’alguna droga.

En el marc de la campanya es varen controlar altres aspectes com el compliment dels descansos, la seguretat en la estiba de la càrrega o l’existència d’excesos de pes en el transport de mercaderies, en el cas dels camions. També l’ús adequat dels sistemes de retenció dels passatgers en vehicles de transport col·lectiu. Val a dir que no es va registrar cap infracció en la resta d’aspectes avaluats pels agents participants en el dispositiu.