Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Asfaltat Pl. den BossaL’Ajuntament d’Eivissa reprèn les feines d’asfaltat de diversos carrers del municipi, començant aquesta setmana al barri de Platja d’en Bossa per acabar la que ve amb la renovació del ferm del barri de ses Canyes.

L’Ajuntament d’Eivissa té previst reprendre les feines de millora del ferm de diversos carrers de la ciutat el dilluns 25 de febrer i al llarg de les properes setmanes. Es començarà pel barri de Platja d’en Bossa, on està previst arreglar el ferm dels carrers de Federico García Lorca, Pablo Picasso, José Vargas Ponce, Blas Infante i Antonio Machado. Posteriorment, s’acabarà renovant el ferm del barri de ses Canyes.
Pel que fa a la feina prevista a Platja d’en Bossa, asfaltar de nou aquests cinc carrers durarà al voltant de vuit dies i té un pressupost de 135.000 euros.

En el cas del barri de ses Canyes, que està previst que comenci més entrat el mes de març, s’han d’asfaltar els carrers Bisbe Huix, Bisbe Carrasco i Canonge Joan Planells, en unes feines que s’estima que han de costar uns 120.000 euros.

Val a dir que en aquest barri es coordinaran les feines de renovat del ferm amb la reforma dels 46 passos de vianants que es va iniciar el passat desembre per tal de minimitzar l’afectació dels treballs.

En aquests carrers no es podrà estacionar mentre duren les feines, primer amb el fressat de l’asfalt vell i després amb l’estesa del nou ferm. A més de l’estesa d’un nou ferm, està previst adaptar els pasos de vianants d’aquests carrers que no compleixin la normativa d’accessibilitat, amb el rebaix de les voreres i la instal·lació de paviment podotàctil allà on sigui necessari.

Aquesta actuació continua la feina iniciada aquest any amb la renovació del ferm als carrers de la Marina, amb una inversió de 50.000 euros, amb el que els sous destinats a millorar el paviment pugen a 400.000 euros en el que va d’any.

Val a dir que amb aquesta planificació pel primer trimestre de l’any, que s’ha estés a una desena de carrers de la ciutat, es completa un pla d’actuació de gran abast iniciat al principi de la legislatura per renovar el ferm i les cruïlles dels carrers d’àmplies zones del municipi.

Fins al dia d’avui, aquests treballs s’han fet ja a un total de 27 carrers del municipi, arribant als barris de la Marina, es Pratet, Eixample, sa Colomina, Ca n’Escandell, Cases Barates, Talamanca, el Passeig Marítim, Cas Serres i el tram final de la Marina.

Amb les actuacions previstes, l’Ajuntament d’Eivissa haurà renovat 37 carrers de la ciutat en aquests últims quatre anys, amb una inversió total de més d’1,5 milions d’euros.

Asfaltat Pl. den Bossa