Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament Cas SerresLa Policia Local d’Eivissa desmantella un nou assentament il·legal al barri de Cas Serres, del que s’han retirat més de set tones de deixalles i materials emprats per a aixecar diverses autoconstruccions. 

La Policia Local d’Eivissa ha desmantellat un assentament il·legal detectat a l’avinguda de Sant Jordi, a prop de la intersecció amb el carrer sa Punta, al barri de Cas Serres. Els agents, juntament amb operaris de l’empresa de neteja Valoriza, han procedit a la retirada del material acumulat en una àrea de matolls propera a l’avinguda. En total, han estat més de set tones de restes que s’ha tardat tot el matí en poder retirar completament.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Policia Local ha detectat la presència de diverses autoconstruccions i ha donat avís al servei de neteja, que aquest matí ha desplaçat una furgoneta i un tractor per a ajudar en les tasques de retirada de les restes acumulades de ferralla, fusta i plàstics, empleats en aquest assentament il·legal. A més, hi havia gran quantitat de restes orgàniques que també s’han hagut de netejar.

Tot i que hi havia diverses construccions, l’assentament comptava amb un únic ocupant, que ha acceptat marxar pacíficament i al que se li ha informat dels diversos serveis d’atenció amb el que compta l’Ajuntament en cas de ser necessari. Aquest ha admès que era el responsable de l’acumulació de materials que ha explicat que havia anat reunint de diverses obres de l’àrea.

Amb aquesta intervenció, ja són tres els assentaments il·legals desmantellats per la Policia Local d’Eivissa als últims dies, després dels detectats a sa Joveria i a ses Feixes des Prat de Vila la setmana passada.