Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nous vehicles JardinsL’Ajuntament d’Eivissa inicia la renovació total de la flota de vehicles del Servei Municipal de Jardineria amb l’entrada en servei de tres noves furgonetes, amb una inversió de 60.000 euros. 

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat la renovació de la flota de vehicles del Servei Municipal de Jardineria amb la recent entrada en servei de tres furgonetes i una inversió que, pel moment, ja puja a prop de 60.000 euros. A més d’aquests nous vehicles, està prevista la incorporació d’almenys uns altres dos en un termini breu.

Les tres furgonetes incorporades al parc mòbil municipal tenen una gran versatilitat degut a les diferents configuracions que permet el seu interior. Així, un dels vehicles va equipat amb fins a nou seients, però actualment treballa amb una capacitat per a set persones i, la resta de l’espai, per a càrrega de material i eines de les brigades de jardineria.

La segona de les furgonetes té una capacitat de cinc passatgers i s’ha reservat un espai de càrrega més ampli. Per últim, el tercer dels vehicles s’ha configurat com a furgó, reservant tota la caixa per a càrrega i eines, amb una capacitat per a conductor i copilot.

Aquests vehicles representen una profunda renovació del parc mòbil d’aquest servei municipal, que fins ara havia de treballar amb uns vehicles que, per la seva antiguitat i condició de servei, resultaven inadequats per als jardiners. La nova flota els donarà seguretat en els desplaçaments i s’ajusta a les necessitats de la seva feina.

A més d’aquests vehicles, s’està estudiant la incorporació de com a mínim un vehicle de combustió més. Addicionalment, els jardiners rebran també una altra furgoneta elèctrica, reassignada d’un altre dels serveis municipal.