Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUna de les persones denunciades havia topat contra un mur prèviament a la seva detenció.

La Policia Local d’Eivissa ha instruït diligències contra dos conductors als que es va sorprendre al volant després d’haver consumit alcohol i drogues. En un dels casos, la conductora implicada va topar amb un mur i els agents varen haver de seguir el rastre que deixava una fuita de líquids des del lloc de l’accident fins al carrer de la Creu, on varen trobar aquesta persona encara dins el cotxe.

Pels voltants de les tres de la matinada de dissabte, al carrer d’Astúries d’Eivissa, una patrulla d’agents del servei nocturn varen donar ordre d’aturar-se al conductor d’una furgoneta Citroën, davant la sospita que podria trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Confirmant aquesta circumstància amb les proves d’alcoholèmia posteriors que van donar un resultat de 0,70 i 0,66 mg/l. A més, en el drogotest va donar també positiu per consum de cànnabis i metamfetamines, fet pel qual s’instruïren diligències penals contra el conductor, nascut el 1983.

En el segon cas, registrat ahir passada la mitjanit, el servei de neteja va informar els agents que un turisme havia col·lidit amb un mur al carrer de sa Pedrera i circulava deixant al seu pas un regueró de líquid. Seguint el rastre, es va localitzar el vehicle, un Ford Focus, al carrer de la Creu quan la conductora encara estava al seu interior.

En les proves d’alcoholèmia a que va ser sotmesa, la conductora, nascuda el 1977, va donar uns resultats de 0,73 i 0,74 mg/l. A més, en el test de drogues es va detectar que havia consumit cocaïna i opiacis, fets pels quals es varen iniciar diligències judicials en contra seu davant el jutjat de guàrdia.