Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

 alt=Informam de les diverses actuacions de la Policia Local d’Eivissa a les últimes hores:

La nit d’ahir, a les 22.15 hores, un motociclista va resultar ferit després que el conductor d’un turisme no respectés la preferència de pas a una cruïlla i l’embestís amb el seu vehicle, en la intersecció de la avinguda de Bartomeu de Roselló amb el carrer de Gaspar puig.

El conductor del turisme, de 42 anys, va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia i va estar denunciat pels agents de la Policia Local per no respectar els senyals de trànsit. Les actuacions posteriors estan pendents del fet que el pilot, de 17 anys, presenti o no denúncia per l’atropellament.

La víctima va ser traslladada des del lloc dels fets a un centre hospitalari on havia de ser operat d’un braç.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha rebut una trucada aquesta passada matinada, poc abans de les sis, informant de que un home estava colpejant a una dona al carrer de Vicent Serra. La Policia Local es desplaça fins al lloc, s’entrevista amb els dos i la dona manifesta a la Policia que havia estat violentament agredida per l’home.

La Policia Local d’Eivissa finalment deté a l’home, que respon a les inicials J.M.O.L de 24 anys, i el trasllada a les dependències del Cos Nacional de Policia on es van fer les diligències. La dona, una jove de 22 anys, va ser traslladada al Centre de Salut de Vila per a sotmetre’s a reconeixement mèdic.

Per últim als voltants de les 10 d’aquest matí, agents de la Policía Local han intervingut en l’incendi d’un vehicle abandonat al carrer de Pedro Lafayo, al polígon de Can Bufí. Una dotació dels bombers ha sufocat les flames en pocs minuts.